Week van zorg en welzijn

Ons motto is: samen doen! Dat vertaalt zich in waardevolle contacten tussen bewoners, medewerkers, familie en bijvoorbeeld vrijwilligers en omwonenden. Mensen met een verstandelijke beperking maken deel uit van de eigen omgeving.
Tijdens de Week van Zorg en Welzijn openen verschillende locaties van Tragel haar deuren. De locaties van Tragel hebben verschillende functies. Naast wonen, zijn er dagbestedingslocaties en locaties waar mensen geactiveerd worden. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen! Gewoon voor een kopje koffie, of om uitgebreid geïnformeerd te worden.


De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer, zo ook Tragel.

Bij Tragel openen op woensdag 14 maart 2018 diverse locaties de deuren van 13.00 uur tot 16.00 uur. Bezoek deze middag de volgende locaties:

Atelier De Schelp
Adres: Raadhuisplein 9 in Oostburg
Tijdens de open dag kunt u atelier de Schelp, onze winkel, bewonderen. Wij verkopen diverse artikelen van heel  Tragel uit West- en Oost Zeeuws –Vlaanderen. In ons atelier kunt u tevens onze mensen van de textielgroep, op een plezierige manier, aan het werk zien. Op deze manier kunt u een idee krijgen van hoe producten gemaakt worden en tot stand komen. Graag tot dan!

De Dagboog
Adres: Zuidlandstraat 25 in Terneuzen
U bent van harte welkom voor een rondleiding door alle ateliers van de Dagboog. We willen graag laten zien wat er in onze ateliers door onze cliënten vervaardigd wordt. De koffie of thee met wat lekkers zal klaarstaan. Natuurlijk is onze winkel geopend.

Scanshop
Adres: Zuidlandstraat 25 in Terneuzen
Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de werkzaamheden van de Scanshop. Heeft u zelf nog oude dia’s, foto’s of videobanden liggen, dan is dit een goede gelegenheid om ze gelijk mee te nemen. We geven 20% procent korting in de week van zorg en welzijn.

De Tjasker
Adres: Molenstraat 1 in Zaamslag
De Tjasker is een kinderdagcentrum voor kinderen (tot 21 jaar) met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek of een vermoeden daarvan. Het KDC is gevestigd aan de Molenstraat 1 te Zaamslag en maakt deel uit van Tragel.
Naast diverse behandelingen worden er dagbesteding en activiteiten aangeboden.
Tijdens de open dag zullen we wafels bakken en deze serveren met een lekker bakje koffie/thee of een glas siroop. Tevens is er de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen door middel van een rondleiding door de Tjasker. Daarnaast kan er gesnoezeld in de snoezelkamer en een parkoers worden gedaan in de gymzaal.
Voor ieder kind is er een grabbelcadeautje. Iedereen is van harte welkom!

Restaurant 't Palet 
Adres: Sterredreef 50 in Clinge
In restaurant 't Palet kunt u deze middag terecht voor een hapje en een drankje, en een rondleiding in de interne keuken. Graag tot dan!

Eeckenstein
Adres: Visserijstraat 1 in Sint-Jansteen
U bent van harte welkom voor een rondleiding door alle ateliers van Eeckenstein. We willen graag laten zien wat er in onze ateliers door onze cliënten vervaardigd wordt. De koffie of thee met wat lekkers zal klaar staan!


Woensdag 14 maart 2018 is er een Wervingsevent Zorg & Beleving bij Tragel!

We nodigen jou, als potentiële kandidaat, van harte uit om kennis met ons te komen maken onder het genot van een hapje en een drankje.

Waar?  
Restaurant ’t Palet, Sterredreef 50 in Clinge
Wanneer?         
Woensdag 14 maart 2018 tussen 16.30 uur en 20.00 uur

Tijdens het event laten we je graag kennismaken met de doelgroepen en locaties binnen Zorg & Beleving, methodieken en ondersteunende materialen en toekomstige collega’s!

Wil jij weten wat wij te bieden hebben? Heb je belangstelling? Ben je nieuwsgierig?
Meld je dan aan voor het event door te mailen naar info@tragelzorg.nl